Subscribe:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

dilluns, 20 de febrer del 2012

Calaméo


Hola, molt bones a tots seguidors i seguidores! Em sap greu no haver pujat articles des de fa alguns dies, es que no he tingut massa temps.
Bé, avui us explicaré una eina via web, el Calaméo. La funció d’aquesta web és deixar publicar documents que estiguin a l’abast de tots els usuaris, i a canvi que ells et deixin veure els seus documents. A part, els documents que hi ha penjats es poden visualitzar com si fossin llibres inclòs el soroll de les pàgines. Així doncs, hi ha més facilitat i comoditat per a veure aquest document. Aquesta pagina és gratis i hi pot accedir tothom. 
El que jo recomano és que si hi voleu accedir-hi i buscar documents que us facin servei, almenys vosaltres pugeu-hi alguns document, ja que la finalitat d’aquesta web és buscar informació útil però a canvi que altres usuaris que han penjat aquesta informació també puguin gaudir de la vostra.
Així doncs, us deixo alguns documents elaborats per jo mateixa que estan penjats al Calaméo. Espero que vosaltres també hi accediu i gaudiu d’aquesta web. 



1 comentaris:

fsolans ha dit...

Millor fer un arte article amb el TREBALL DE SÍNTESI

Publica un comentari a l'entrada