Subscribe:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

dimarts, 24 de gener del 2012

I aquest bloc... per què?

Molt bones a tots, avui us explicaré una mica més detalladament perquè he fet aquest bloc, que hi trobareu i perquè he triat la gralla, el meu hobby.
En primer lloc, aquest bloc està relacionat amb una de les optatives que en aquest moment estic cursant, Informàtica. Així doncs, tot el que faci amb aquest bloc i el que hi estigui relacional, al final del trimestre tindrà una nota i serà la que hem quedarà a l’optativa.
En segon lloc, en aquest bloc hi trobareu molta informació sobre aquest instrument, ja siguin noticies d’actualitat, partitures per a poder tocar amb la gralla, anècdotes personals, ... I algunes sorpreses que veureu més endavant.
Apart de tota la informació sobre la gralla, en aquest bloc hi penjaré altres treballs, relacionats o no amb el món de la gralla, ja siguin vídeos, power points, enquestes, podcast, ... Com veureu a les imatges.
Finalment, he triat aquest hobby perquè des de fa uns cinc o sis anys vaig començar al meu poble i des d’aquell moment tocar la gralla ha estat fabulós per a mi. És un instrument que al principi costa de tocar però un cop estàs acostumat, pots crear un món de sons i melodies espectaculars.


 

     Gegants i Grallers Serrets de Tarrés, amb l'actor Pep Plaza.

1 comentaris:

fsolans ha dit...

Les imatges són massa grans. Vigila i fes-les una mica més petites.

Publica un comentari a l'entrada