Subscribe:

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

diumenge, 29 de gener del 2012

I que us penseu, que amb la gralla no es poden fer cançons actuals?

Hola, molt bones a tots una altra vegada, avui us vull portar alguna cosa nova. I es que  buscant per Internet he trobat un vídeo del grup de grallers Els Laietans. Us deixo una un resum de qui són els Laietans i, mentrestant llegiu, us invito a que escolteu el vídeo Els Laietans - Waka waka - Gralla


Declarat com el PRIMER GRUP DE GRALLES 2.0, ELS LAIETANS és un grup format per quatre joves amb l'objectiu de renovar l'àmbit graller català i difondre'l molt més enllà de la música tradicional.
Partint de les festes populars i de carrer ELS LAIETANS han entrat dins el món de les xarxes socials amb una gran repercussió mediàtica convertint-se així en un grup de referència en el sector de la música tradicional catalana. Si bé el seu àmbit natural són els concerts vermut i les cercaviles, aquest grup ha pres com a aparador virtual les xarxes 2.0 (Youtube o Facebook) per a fer arribar els seus treballs a mitjans de comunicació com TV3, Catalunya Ràdio, Rac1 o Flashback entre d'altres, i diversos portals digitals de notícies, on n'han obtingut unes excel•lents crítiques.


En el seu repertori rau l’originalitat d’aquest conjunt, que veu de composicions de collita pròpia i de peces poc habituals en els repertoris de grallers com ara la seva versió per a gralles del "Waka-waka" de la Shakira o el "Bad Romance" de la Lady Gaga.



3 comentaris:

Mikaela ha dit...

Marta, crec que el teu blog està molt ben fet i s'hi pot trobar molta informació interessant sobre la gralla!

Crisolmo ha dit...

Llegint els teus articles m'agafen ganes de sentir-te tocar la gralla! :D A veure si d'aquí poc feu un mini-concert a l'institut! :P

R* ha dit...

Ostres, m'ha agradat d'allò més el vídeo, de debò! L'he trobat molt interessant. No ho sabia que es podia fer cançons així! Felicitats pel blog!(:

Publica un comentari a l'entrada